Ett ekologiskt alternativ till kemtvätt

Tvätteri Södermalm

Tvätteri Södermalm – Ett miljövänligt alternativ

Vill du ha ett modernt och miljömedvetet tvätteri Södermalm?

Tvätteri Södermalm är lösningen för dig som bor på Södemalm, eller i Stockholm med omnejd, som vill slippa slitet i tvättstugan och/eller traditionell kemtvätt.

Livet i en storstad som Stockholm kan ofta bli hektiskt för den som försöker kombinera arbetslivet och familjelivet med en aktiv fritid. Ibland så är det nära nog omöjligt att få vardagspusslet att gå ens jämt upp, än svårare är det att faktiskt lyckas få några timmar över till intressen som du brinner för och saker som du verkligen vill göra.

Då kan det vara en smart lösning att lämna in eller lämna bort tvätten för ekologisk kemtvätt, så kallad Wet Cleaning, till ett miljömedvetet tvätteri som utför klimatsmarta tvättservicetjänster för företag och privatpersoner i Stockholmstrakten.

Vi är ett toppmodernt tvätteri här på Södermalm som är verksamma som pionjärer inom ekologisk kemtvätt i Sverige. Vi tvättar, pressar och tar bort fläckar på alla typer av plagg och övriga textilier – med högsta krav på kvalité. Vi hämtar, tvättar, pressar och levererar din tvätt - direkt hem till dig på Södermalm, på en dag och vid en tid som passar dig.

Och vi gör det helt ekologiskt!

Miljövänlig kemtvätt norrmalm

Ett modernt ekologiskt tvätteri på Södermalm

Vi på Aqualogia har ett genuint intresse för vår fina men ömtåliga miljö här i Stockholm och vår inverkan på den. Vi är ett modernt, ekologiskt tvätteri som vill värna om miljön.  och därför så använder vi oss enbart av biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter vid tvättning.

Ett traditionellt tvätteri använder mängder med kemikalier som dess medarbetare och kunder kommer i kontakt med. Detta kan orsaka allergier, torr hud, eksem och många andra problem.

Här på Aqualogia så bryr vi oss om våra medarbetare och om dig, som kund. Vi vill skydda såväl dig och din familj som våra medarbetare från att exponeras för skadliga och irriterande kemikalier.

Vi vill också bidra till att minska vårt ekologiska fotavtryck i miljön. Därför så har vi antagit utmaningen att arbeta helt ekologiskt, med Wet Cleaning (ekologisk kemtvätt). Våra unika metoder och tekniker samt givetvis också användningen av enbart biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter gör det möjligt.

 

Brukar du anlita tvätteri på Södermalm eller i Stockholm med omnejd?

 • Är du trött på kläder och textilier som har en kvardröjande, irriterande kemikalielukt?
 • Är du trött på kemikalier som vållar klåda, hudirritationer eller till och med allergiska reaktioner?
 • Är du redo att testa någonting nytt och revolutionerande inom tvätteri Stockholm?

Vi på Aqualogia står för en unik tvättmetod, som är skonsam för såväl dig och dina textilier som för vår fina men sårbara och hårt ansatta miljö här i Stockholm.

Här på Södermalm så kommer vi att inom konceptet Wetcleaning Södermalm kunna serva kunder från bland annat:

 • Från Hornstull till Danvikstull
 • Från Vintertullstorget till Tantolunden
 • Från Högalid till Slussen
 • Från Skanstull till Ersta
 • Från Vita Bergen till Skinnarviksbergen
 • Från Medborgplatsen till Zinkensdamm
 • Längs såväl Götgatan som Östgötagatan och Västgötagatan
 • Från såväl Långholmen‎ som Reimersholme
 • Längs såväl Ringvägen till Söder Mälarstrand
 • Från Katarina Bangata till Maria Bangata
 • Från Tjärhovsgatan till Tullgårdsgatan
 • Längs Renstiernasgatan och Katarinavägen
Förenkla

Ditt lokala tvätteri på Södermalm

Många lokala tvätterier i Stockholm skickar iväg din tvätt för tvättning på stora anläggningar runt om i landet. Det medför såväl ökade kostnader som ökad miljöpåverkan. Aqualogia arbetar tvärt om inom en närhetsprincip, att vi skall finnas på din ort - eller kanske till och med i din stadsdel - och kunna hjälpa dig med full tvättservice på ort och ställe.

 

Aqualogia tvätteri Södermalm, experter inom ekologisk kemtvätt/Wet Cleaning

Aqualogia är ett av Sveriges modernaste tvätterier och vi verkar inom den växande grenen av tvätteribranschen ekologisk kemtvätt/Wet Cleaning, som efterfrågas allt mer av miljömedvetna konsumenter.

Vi har en toppmodern maskinpark och vi lutar oss mot Aqualogias långa, internationella erfarenhet inom ekologisk kemtvätt/Wet Cleaning.

Vi står till din tjänst varje gång som du behöver hjälp med tjänster inom sektorn ekologisk kemtvätt/Wet Cleaning och tvätteri Södermalm.