Ett ekologiskt alternativ till kemtvätt

Tvätta tröja

Tvätta tröja, tunika eller väst med ekologisk kemtvätt

Tvätta tröja, tunika eller väst med skonsamma metoder för att förlänga plaggens livslängd.

Det ligger en hel vetenskap bakom hur plagg av olika textiler bör tvättas och tas om hand på bästa sätt. Tvättråden på tvättetiketterna är inte heller alltid så lätta att förstå sig på.

Att tvätta sina plagg på rätt sätt sparar både tid och miljö. Så varför inte låta proffsen ta hand om tvättningen av dina favoritplagg, så att du får tid över att göra sådant som är roligare?

 

Vill du tvätta din tröja, din tunika eller din väst hållbart och skonsamt?

Att tvätta hållbart har många fördelar. Du spara inte bara energi utan förläng även livslängden på dina plagg genom att tvätta med skonsamma metoder och stor hänsyn till miljön.

Men oroa dig inte, nu så finns det en betydligt mer miljövänlig metod för att tvätta dina favoritplagg. Välj helt enkelt ekologisk kemtvätt genom Aqualogia nästa gång. Vi hjälper dig att tvätta alla typer av tröjor, tunikor och västar.

 

Tvätta tröja, tunika eller väst med ekologisk kemtvätt

Varför skall jag välja att tvätta tröja, tunika eller väst med ekologisk kemtvätt? Om du t.ex. har en fin ulltröja, så bör du i möjligaste mån undvika att kemtvätta den eftersom kemikalierna som används vid kemtvätt sliter på de naturliga fetterna som finns i ullen och som ger ullen dess djupa glans och lyster.

Kemtvätt är helt enkelt inte bra - vare sig för dina tröjor, dina västar eller dina tunikor. Inte för din hälsa eller för miljön heller.

Låt oss här på Aqualogia ta hand om dina tunikor, västar och tröjor. Vi använder en metod som kallas för Wet Cleaning, en metod som internationellt alltmer börjar ersätta kemtvätt.

Wet Cleaning-metoden skall inte förväxlas med vanlig tvättning i egen tvättmaskin eller i tvättstuga. Vi arbetar med en noggrant avvägd mängd vatten samt helt biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel. Vi levererar ett perfekt resultat - utan några negativa konsekvenser för miljön.

Wet Cleaning-metoden lämpar sig utmärkt för dina tunikor, västar och tröjor. Bäst av allt är kanske att den också ger smuts och fläckar på dina tunikor, västar och tröjor en tuff match!