Ett ekologiskt alternativ till kemtvätt

Tvätta sovsäck

 

Tvätta din sovsäck ekologiskt och skonsamt

Tvätta sovsäck med vår ekologiska och skonsamma Wet Cleaning metod.

Vi hjälper dig att att tvätta oavsett material.

Med oss på Aqualogia så kommer din sovsäck att bli ren och fräsch - vilket kommer att öka nätterna du spenderar i naturen.

 

När du vill tvätta din sovsäck tryggt och ekologiskt

Låt Aqualogia ta hand om din sovsäck. Vi använder en metod som kallas för Wet Cleaning, en metod som internationellt alltmer börjar ersätta kemtvätt, skall inte förväxlas med vanlig tvättning i egen tvättmaskin eller i tvättstuga.

Wet Cleaning-metoden lämpar sig speciellt för textilier och kläder som traditionellt enbart har kunnat kemtvättats. Vi arbetar med noggrant avvägd mängd vatten samt helt biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel. Vi levererar ett perfekt, strålande rent resultat - utan några negativa konsekvenser för miljön.

Bäst av allt är kanske att Wetcleaningmetoden också ger smuts och fläckar en tuff match!

 

Tvätta din sovsäck ordentligt för bättre sömn

Oavsett vilket material som din sovsäck är gjord av så tvättar vi den enligt vår ekologiska kemtvättsmetod, Wet Cleaning. Wet Cleaning är en skonsam och miljövänlig metod, som är helt fri från skadliga kemikalier.

Vi kan hantera alla olika typer av sovsäckar oavsett om det är tyg, syntet eller annat material. Det vanligaste problemet för en sovsäck är, när den blivit använd, att man har lukter som blivit instängda som behöver vädras och att tvätta den kan vara ett enkelt sätt att få till just detta.

Tvättningen måste ske både ut som invändigt och hantera materialet på bästa sätt. Vi hjälper dig att få mer dagar av din sovsäck genom en både skonsammare metod som en bättre tvättmetod.

 

Tvätta med Aqualogia

Aqualogia är en fransk franchise-kedja som är världsledande inom ekologisk tvättning.

Vår metod gör kläder och andra textilier fläckfria och fräscha – helt utan kemikalier.

Vi arbetar med minimalt med vatten och använder enbart biologiskt nedbrytbara produkter som har en helt unik rengöringskvalitet.

Kontakta Aqualogia nästa gång som du behöver hjälp med att tvätta sovsäck.