Ett ekologiskt alternativ till kemtvätt

Tvätta skjortor

Tvätta skjortor tryggt, smidigt och enkelt

Tvätta skjortor på rätt sätt är viktigt än vad du kanske tror. Du kan nämligen mer än fördubbla dina skjortors livslängd genom att välja rätt tvättmetod. Kanske så vill du nog helst också, i likhet med de flesta andra, också slippa besväret med att tvätta och stryka skjortor själv.

Kemtvätt är kanske den lösning som de flesta kommer att tänka på. Men till skillnad från vad många tror, så är dock kemtvätt inte en idealisk tvättmetod för dina skjortor. De kemikalier som används vid kemtvätt förkortar inte bara skjortans livslängd utan nöter även på knapparna. De kan också vara irriterande för huden, och i värsta fall så kan du riskera allergiska reaktioner.

 

Vill du värna om miljön och minska ditt ekologiska fotavtryck?

Får blotta ordet strykning kallsvetten att bryta ut i pannan? Undviker du i det längsta att plocka fram strykjärnet? Eller går du omkring i skrynkliga skjortor och låtsas som om det regnar?

Du är i så fall inte ensam. Att stryka kläder anses ganska allmänt som en av de tristaste hushållssysslorna som de flesta kan tänka sig. En som de också drar sig i det längsta.

Om du låter oss på Aqualogia tvätta och pressa dina skjortor, så kommer vi ta hand om dem på bästa möjliga sätt.Lämna din skjorttvätt till oss. Vi hämtar, vi tvättar, vi pressar och vi levererar direkt hem till din dörr en dag och en tidpunkt som passar dig.

 

Tvätta skjorta med Aqualogia!

Vi arbetar enligt ekologiska, miljöanpassade principer med toppmoderna maskiner. Vi använder en noggrant avvägd mängd vatten samt rengöringsprodukter som är helt biologiskt nedbrytbara.

Genom att tvätta dina skjortor ekologiskt så kommer du att slippa kvardröjande kemikalielukt och hudirritationer. Resultatet blir fräscha, nytvättade skjortor och minimal påverkan på vår fina men ömtåliga miljö.

Vi tvättar självklart såväl dina skjortor som dina arbetsskjortor!