Ett ekologiskt alternativ till kemtvätt

Tvätta rock

Tvätta rock miljövänligt med ekologisk kemtvätt

Tvätta rock: En rock kan, oavsett material, vara ett mycket användbart plagg för män under både sommar- och vinterhalvåret.

Rocken skall inte bara hålla dig varm hela vintern igenom utan också skydda mot regn och blåst under höststormarna.

En bra rock, är alltid en bra investering. Om du satsar på riktigt bra kvalitet och sedan vårdar den väl, så kan den hänga med och hålla sig både snygg och fräsch i flera år.

Vissa plagg mår bättre om du inte tvättar dem för ofta. En yllerock av hög kvalitet är ett av dessa plagg. Den mår, såvida den inte får fläckar eller på annat sätt blir nedsmutsad (t.ex. om en mås eller en duva valt att dekorera din axel eller rockärm med sitt ''visitkort''), oftast bäst av tvättas en gång om året.

Du bör i möjligaste mån undvika att kemtvätta din yllerock. Detta eftersom det sliter på de naturliga fetterna som finns i ullen i din rock. Det är någonting som du vill undvika då det är just dessa naturliga fetter som ger ullen dess djupa glans och lyster.

Kemtvätt är helt enkelt inte bra - vare sig för din rock, för din hälsa, eller för miljön.

Nu så finns det dock en betydligt mer miljövänlig metod för att tvätta din rock. Välj ekologisk kemtvätt genom Aqualogia för att få rocken ren och fräsch - utan någon negativ inverkan på miljön!

 

När du vill tvätta rock, oavsett material, utan kemikalier

Du bör i möjligaste mån undvika att kemtvätta rockar av ylle, eftersom de kemikalier som används ofta sliter på de naturliga fetterna som finns i ullen. Då det är just dessa fetter som ger ullen i rocken dess djupa glans och lyster så vill du säkert undvika att utsätta dem för detta slitage.

Kemtvätt är helt enkelt inte bra - vare sig för din rock, för din hälsa, eller för miljön.

Nu så finns det dock en betydligt mer miljövänlig metod för att tvätta din rock. Välj ekologisk kemtvätt genom Aqualogia för att få din favoritrock ren och fräsch - utan någon negativ inverkan på miljön!

 

Bland våra tvättjänster för rockar så ingår:

  • Tvätta yllerock
  • Tvätta trenchcoat
  • Tvätta regnrock
  • Tvätta skinnrock
  • Tvätta mockarock

Tvätta rocken med Aqualogia

Aqualogia är en fransk franchise-kedja som är världsledande inom ekologisk tvättning.

Vår metod gör rockar, jackor och kappor och andra textilier fläckfria och fräscha – helt utan kemikalier.

Vi arbetar med minimalt användande av vatten och enbart biologiskt nedbrytbara produkter som har en helt unik rengöringskvalitet.

Kontakta Aqualogia nästa gång som du behöver hjälp med att tvätta rock.