Ett ekologiskt alternativ till kemtvätt

Kemtvätt Reimersholme

Kemtvätt Reimersholme – helt utan skadliga kemikalier

Kemtvätt på Reimersholme, utan negativa miljökonsekvenser

Kemtvätt Reimersholme utan negativa konsekvenser för vår hårt utsatta och sårbara miljö är faktiskt möjlig med Aqualogias tvättmetod. Vi hjälper dig som bor på Reimersholme att få era kläder och övriga textilier rengjorda med samma fläckfria resultat som konventionell kemtvätt, utan att använda några skadliga kemikalier. Samtidigt så tvättar vi för dig utan påverkan på miljön.

Aqualogia är ett världsledande, internationellt koncept för ekologisk kemtvätt. Det är helt fritt från skadliga kemikalier och skonsamt för dina textilier, för din hälsa och för miljön.

Miljövänlig kemtvätt norrmalm

För dig på Reimersholme som vill värna miljön vid kemtvätt

Kemtvätt utan kemikalier kallas internationellt ofta för Wet Cleaning. Tvättmetoden skall inte förväxlas med vanlig tvättning i egen tvättmaskin eller i tvättstuga. Vid Wet Cleaning används minimal vattentillförsel och skonsamma, biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter. Den här metoden skadar vare sig miljön eller ömtåliga textiliers fibrer och lämpar sig för textilier som traditionellt enbart har kunnat kemtvättats.

Nu finns den här revolutionerande tvättmetoden tillgänglig för dig på Söder, på Långholmen och Reimersholme. Bäst av allt är att tvättmetoden ger smuts och fläckar en tuff match!

 

Aqualogia erbjuder ekologisk kemtvätt för dig på Reimersholme

Aqualogia är en fransk franchise-kedja som är världsledande inom ekologisk tvättning och pressning. Våra evolutionerande tekniska framsteg gör det möjligt för oss att behandla alla typer av textilier utan att skada känsliga material såsom t.ex. siden, ren ull, mohair, etc. Vi arbetar med minimalt med vatten och använder enbart biologiskt nedbrytbara produkter som har en helt unik rengöringskvalitet.

Vår metod gör kläder och andra textilier fläckfritt, skinande rena och fräscha – helt utan kemikalier.

På Reimersholme så kommer vi att kunna serva kunder från bland annat:

  • Från Vindragarvägen till Pokalvägen
  • Från Reimersholmsgatan till Anders Reimers Väg
Förenkla

Vi hanterar och levererar tvätt med kvalitet för dig som vill värna om miljön på Reimersholme

Kanske så hör du också till dem som är medvetna om vilken skada och vilka risker som traditionell kemtvätt utsätter den vackra men sårbara miljön på Reimersholme för? Kanske vill du minska de fotavtryck som du - och din familj och er livsstil - lämnar i den?

Men fortfarande så vill du och din familj ha era kläder och övriga textilier rena, fräscha och väldoftande, eller hur?

Här finns en lösning som inte bara skonar Reimersholmes miljö utan också ger ett fläckfritt resultat!

Varmt välkomna till Aqualogia och prova på ekologisk kemtvätt Reimersholme.