Ett ekologiskt alternativ till kemtvätt

Kemtvätt Nytorget

Kemtvätt Nytorget – utan negativa miljökonsekvenser

Kemtvätt Nytorget

Kemtvätt för dig vid Nytorget med Aqualogias tvättmetod ger ett fantastiskt, fläckfritt resultat utan negativa konsekvenser för Södermalms fina, men hårt utsatta och sårbara miljö.

Det är faktiskt möjligt med Aqualogias tvättmetod och nu så kan du som bor vid Nytorget och i de omgivande kvarteren få dina kläder och övriga textilier rengjorda, med samma excellent fläckfria resultat som konventionell kemtvätt kan leverera.

Utan att använda skadliga kemikalier - och utan negativ påverkan på Söders miljö.

Miljövänlig kemtvätt norrmalm

Inga negativa miljökonsekvenser: Kemtvätt Nytorget

Om du bor vid Nytorget och har kläder och andra textilier som du vill ha rengjorda med miljövänligast tänkbara metoder och ett fläckfritt resultat så erbjuder Aqualogia nu en unik tvättservice.

Du kan få dina plagg och textilier rengjorda med skonsamma, ekologiska metoder som ger dig samma fläckfria resultat som konventionell kemtvätt utan:

  • Att använda skadliga kemikalier
  • Negativ påverkan på Södermalms miljö

Vi hämtar din tvätt, tvättar och pressar med skonsamt ekologiska metoder och levererar direkt hem till dig vid Nytorget, en dag och tid som passar dig.

 

Vill du vid Nytorget värna miljön vid kemtvätt?

Wet Cleaning - Kemtvätt utan kemikalier.

  • Wet Cleaning-metoden skall inte förväxlas med vanlig tvättning i egen tvättmaskin eller i tvättstuga.

Vid Wet Cleaning så används minimal vattentillförsel och skonsamma, biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter. Metoden skadar vare sig miljön eller ömtåliga textiliers fibrer och lämpar sig extra bra för bland annat textilier som traditionellt enbart har kunnat kemtvättats.

  • Bäst av allt är att en ekologisk tvättmetod som Wet Cleaning ger smuts och fläckar en tuff match!

Nu finns den här revolutionerande tvättmetoden tillgänglig för dig vid Nytorget.

Förenkla

Aqualogia erbjuder ekologisk kemtvätt för dig vid Nytorget

Aqualogia är en fransk franchise-kedja som är världsledande inom ekologisk tvättning och pressning.

Våra revolutionerande tekniska framsteg gör det möjligt för oss att behandla alla typer av textilier, utan att skada känsliga material såsom t.ex. ren ull, mohair, siden, etc.

I vår tvättprocess så arbetar vi med minimalt med vatten. Vi använder dessutom biologiskt nedbrytbara produkter som har en helt unik rengöringskvalitet.

Vår metod gör kläder och andra textilier rena och fräscha – helt utan kemikalier.

Om du bor vid Nytorget, eller är verksam där, så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss för att prova på ekologisk kemtvätt.

  • Upplev den härliga känslan av rena, fräscha och fläckfria plagg - som inte har dränkts i kemikalier!

 

Kemtvätt, för dig vid Nytorget som vill värna om miljön

Kanske så hör du också till de som är medvetna om vilken skada och vilka risker som traditionell kemtvätt utsätter Söders fina, men sårbara miljö för?

Kanske vill du minska de fotavtryck som du och din livsstil lämnar i miljön?

Men fortfarande så vill du att dina kläder och övriga textilier ska bli fläckfritt rena, fräscha och väldoftande, eller hur?

Här finns en lösning som inte bara skonar Nytorgets och Södermalms hårt utsatta miljö, utan också ger ett fläckfritt resultat!

Aqualogia är ett världsledande, internationellt koncept för ekologisk kemtvätt. Vår tvättmetod är fri från skadliga kemikalier och skonsamt för dina textilier, din hälsa och för miljön.

Varmt välkommen till Aqualogia för ekologisk kemtvätt Nytorget.