Ett ekologiskt alternativ till kemtvätt

kemtvätt Norra Djurgårdsstaden

Kemtvätt Norra Djurgårdsstaden – utan negativa miljökonsekvenser

Kemtvätt Norra Djurgårdsstaden

Kemtvätt för dig i Norra Djurgårdsstaden utan negativa konsekvenser för Norra Djurgårdsstadens fina, men hårt utsatta och sårbara miljö, är faktiskt möjligt med Aqualogias tvättmetod.

Nu så kan du som bor i Norra Djurgårdsstaden få dina kläder och övriga textilier rengjorda med samma fläckfria resultat som konventionell kemtvätt, utan att använda några skadliga kemikalier. - Utan negativ påverkan på miljön.

Vi hämtar din tvätt, tvättar och pressar med skonsamt ekologiska metoder och levererar direkt hem till dig i Norra Djurgårdsstaden, en dag och tid som passar dig.

Miljövänlig kemtvätt norrmalm

Inga negativa miljökonsekvenser: Kemtvätt Norra Djurgårdsstaden

Om du bor i Norra Djurgårdsstaden och har kläder och andra textilier som du vill ha rengjorda, med miljövänligast tänkbara metoder, så erbjuder Aqualogia nu en unik tvättservice.

Du kan få dina plagg och textilier rengjorda med skonsamma, ekologiska metoder, som ger dig samma fläckfria resultat som konventionell kemtvätt.

Helt utan:

  • Att använda några skadliga kemikalier.
  • Någon negativ påverkan på miljön.

Aqualogia är ett världsledande, internationellt koncept för ekologisk kemtvätt. Det är helt fritt från skadliga kemikalier och skonsamt för inte bara dina textilier, utan även för din hälsa och för miljön.

 

För dig i Norra Djurgårdsstaden som vill värna miljön vid kemtvätt

Wet Cleaning: - Det internationella namnet för kemtvätt utan kemikalier.

Tvättmetoden skall inte förväxlas med vanlig tvättning i egen tvättmaskin eller i tvättstuga.

Vid Wet Cleaning så används minimal vattentillförsel och skonsamma, biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter. Den här metoden skadar vare sig miljön eller ömtåliga textiliers fibrer och lämpar sig för textilier som traditionellt enbart har kunnat kemtvättats.

- Nu finns den här revolutionerande tvättmetoden tillgänglig för dig i Norra Djurgårdsstaden.

Bäst av allt är att en ekologisk tvättmetod som Wet Cleaning ger smuts och fläckar en tuff match!

Förenkla

Aqualogia erbjuder ekologisk kemtvätt för dig i Norra Djurgårdsstaden

Aqualogia är en fransk franchise-kedja som är världsledande inom ekologisk tvättning och pressning. Våra evolutionerande tekniska framsteg gör det möjligt för oss att behandla alla typer av textilier utan att skada känsliga material såsom t.ex. siden, ren ull, mohair, etc.

Vi arbetar med minimalt med vatten och använder enbart biologiskt nedbrytbara produkter som har en helt unik rengöringskvalitet. Vår metod gör kläder och andra textilier fläckfria, skinande rena och fräscha – helt utan kemikalier.

I Norra Djurgårdsstaden så erbjuder vi våra tvättjänster till dig som bor:

  • Från Loudden till Hussarviken
  • I Storängskroken/Västra Hjorthagen
  • I Gasverksområdet/Norra Hjorthagen
  • Området kring Värtahamnen
  • I Valparaiso
  • Området kring Frihamnen

 

Kemtvätt, för dig i Norra Djurgårdsstaden som vill värna om miljön

Kanske så hör du också till de som är medvetna om vilken skada och vilka risker som traditionell kemtvätt utsätter den fina men sårbara och hårt utsatta miljön i Norra Djurgårdsstaden för? Kanske vill du minska de fotavtryck som du och din livsstil lämnar i den?

Men fortfarande så vill du såklart att dina kläder och övriga textilier ska hållas rena, fräscha och väldoftande, eller hur?

Här finns en lösning som inte bara skonar Norra Djurgårdsstadens miljö utan också ger ett fläckfritt resultat!

Varmt välkomna till Aqualogia och prova på ekologisk kemtvätt Norra Djurgårdsstaden.