Ett ekologiskt alternativ till kemtvätt

Kemtvätt Hornstull

Kemtvätt Hornstull – utan negativa miljökonsekvenser

Kemtvätt Hornstull

Kemtvätt för dig vid Hornstull med Aqualogias tvättmetod ger ett fantastiskt, fläckfritt resultat utan negativa konsekvenser för Söders fina, men hårt utsatta och sårbara miljö.

Det är faktiskt möjligt med Aqualogias tvättmetod och nu så kan du som bor vid Hornstull, och i de omgivande kvarteren, få dina kläder och övriga textilier rengjorda med samma excellent fläckfria resultat som konventionell kemtvätt kan leverera.

  • Utan att använda skadliga kemikalier - och utan negativ påverkan på Södermalms miljö.
Miljövänlig kemtvätt norrmalm

Inga negativa miljökonsekvenser: Kemtvätt Hornstull

Om du bor vid Hornstull och har kläder och andra textilier som du vill ha rengjorda - med miljövänligast tänkbara metoder och ett fläckfritt resultat - så erbjuder Aqualogia nu en unik tvättservice.

Du kan få dina favoritplagg och andra ömtåliga textilier rengjorda med skonsamma, ekologiska metoder som ger dig samma fläckfria resultat som konventionell kemtvätt utan att:

  • Använda skadliga kemikalier
  • Negativt påverka miljön kring Södermalm

Vi hämtar din tvätt, tvättar och pressar med skonsamt ekologiska metoder och levererar direkt hem till dig vid Hornstull, på den dag och vid den tid som passar dig.

 

Vill du vid Hornstull värna miljön vid kemtvätt?

Wet Cleaning - Kemtvätt utan kemikalier.

  • Wet Cleaning-metoden skall inte förväxlas med vanlig tvättning i egen tvättmaskin eller i tvättstuga.

Vid Wet Cleaning så används minimal vattentillförsel och skonsamma, biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter. Metoden skadar vare sig miljön eller ömtåliga textiliers fibrer och lämpar sig därför speciellt för textilier som traditionellt enbart har kunnat kemtvättats.

  • Bäst av allt är att en ekologisk tvättmetod som Wet Cleaning ger smuts och fläckar en tuff match!

Nu finns den här revolutionerande tvättmetoden tillgänglig för dig vid Hornstull.

Förenkla

Aqualogia erbjuder ekologisk kemtvätt för dig vid Hornstull

Aqualogia är en fransk franchise-kedja som är världsledande inom ekologisk tvättning och pressning.

Våra revolutionerande tekniska framsteg gör det möjligt för oss att behandla alla typer av textilier, utan att skada känsliga material såsom t.ex. ren ull, mohair, siden, etc.

I vår tvättprocess så arbetar vi med en minimal mängd vatten, samt biologiskt nedbrytbara produkter som har en helt unik rengöringskvalitet.

  • Vill du också uppleva den härliga känslan av rena, fräscha och fläckfria plagg - som inte har dränkts i kemikalier?

Vår metod gör kläder och andra textilier rena och fräscha – helt utan kemikalier.

Om du bor vid Hornstull, eller är verksam där, så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss för att prova på ekologisk kemtvätt.

 

Kemtvätt, för dig vid Hornstull som vill värna om miljön

Kanske så hör du också till de som är medvetna om vilken skada och vilka risker som traditionell kemtvätt utsätter Söders fina, men sårbara miljö för?

Men samtidigt så vill du att dina kläder och övriga textilier ska bli fläckfritt rena, fräscha och väldoftande, eller hur?

Vill du minska de fotavtryck som du och din livsstil lämnar i miljön?

  • Här finns en lösning som inte bara skonar Hornstulls och Södermalms hårt utsatta miljö, utan också ger ett fläckfritt resultat!

Aqualogia är ett världsledande, internationellt koncept för ekologisk kemtvätt.

Vår ekologiska kemtvätt är fri från skadliga kemikalier och är dessutom skonsam mot både dina textilier, din hälsa och mot vår miljö.

- Varmt välkommen till Aqualogia och prova på ekologisk kemtvätt Hornstull.