Ett ekologiskt alternativ till kemtvätt

Kemtvätt Gullmarsplan

Kemtvätt Gullmarsplan – utan negativa miljökonsekvenser

Kemtvätt Gullmarsplan

Kemtvätt för dig i Gullmarsplan, utan negativa konsekvenser för Gullmarsplans fina men hårt utsatta och sårbara miljö, är faktiskt möjligt med Aqualogias tvättmetod.

Nu så kan du som bor i Gullmarsplan få dina kläder och övriga textilier rengjorda, med samma utomordentligt fläckfria resultat som konventionell kemtvätt kan leverera, fast utan att använda skadliga kemikalier. - Tvättmetoden ger ingen negativ påverkan på miljön.

Vi hämtar din tvätt, tvättar och pressar med skonsamt ekologiska metoder och levererar direkt hem till dig i Gullmarsplan, en dag och tid som passar dig.

Miljövänlig kemtvätt norrmalm

nga negativa miljökonsekvenser: Kemtvätt Gullmarsplan

Om du bor i Gullmarsplan och har kläder och andra textilier som du vill ha rengjorda, med miljövänligast tänkbara metoder samt ett fläckfritt resultat, så erbjuder Aqualogia nu en unik tvättservice.

Du kan få dina plagg och textilier rengjorda med skonsamma, ekologiska metoder som ger dig samma fläckfria resultat som konventionell kemtvätt utan:

  • Att använda skadliga kemikalier.
  • Påverkan på miljön.

Aqualogia är ett världsledande, internationellt koncept för ekologisk kemtvätt. Det är fritt från skadliga kemikalier och skonsamt för dina textilier, för din hälsa och för miljön.

 

För dig i Gullmarsplan som vill värna om miljön vid kemtvätt

Wet Cleaning - Kemtvätt utan kemikalier.

Tvättmetoden skall inte förväxlas med vanlig tvättning i egen tvättmaskin eller i tvättstuga.

Vid Wet Cleaning så används minimal vattentillförsel och skonsamma, biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter. Metoden skadar vare sig miljön eller ömtåliga textiliers fibrer och lämpar sig för textilier som traditionellt enbart har kunnat kemtvättats.

- Nu finns den här revolutionerande tvättmetoden tillgänglig för dig i Gullmarsplan.

Bäst av allt är att en ekologisk tvättmetod som Wet Cleaning ger smuts och fläckar en tuff match!

Förenkla

Aqualogia erbjuder ekologisk kemtvätt för dig i Gullmarsplan

Aqualogia är en fransk franchise-kedja som är världsledande inom ekologisk tvättning och pressning. Våra evolutionerande tekniska framsteg gör det möjligt för oss att behandla alla typer av textilier, utan att skada känsliga material såsom t.ex. siden, ren ull, mohair, etc.

Vi arbetar med minimal mängd vatten och använder enbart biologiskt nedbrytbara produkter som har en helt unik rengöringskvalitet. Vår metod gör kläder och andra textilier fläckfria, skinande rena och fräscha – helt utan kemikalier.

I Gullmarsplan så erbjuder vi bland annat våra tvättjänster till dig som bor:

  • I området kring själva torget Gullmarsplan med intilligannde kvarter
  • Längsmed Gullmarsvägen
  • Längsmed Grafikvägen

 

Kemtvätt, för dig i Gullmarsplan som vill värna om miljön

Kanske så hör du också till dem som är medvetna om vilken skada och vilka risker som traditionell kemtvätt utsätter den fina, men sårbara miljön i Gullmarsplan för? Kanske vill du minska de fotavtryck som du och din livsstil lämnar i den?

Men fortfarande så vill du ha dina kläder och övriga textilier rena, fräscha och väldoftande, eller hur?

Här finns en lösning som inte bara skonar Gullmarsplans hårt utsatta miljö utan också ger ett fläckfritt resultat!

Varmt välkomna till Aqualogia och prova på ekologisk kemtvätt Gullmarsplan.