Ett ekologiskt alternativ till kemtvätt

Kemtvätt Älvjö

Kemtvätt Älvjö – utan negativa miljökonsekvenser

Kemtvätt Älvsjö

Kemtvätt för dig i Älvsjö med Aqualogias tvättmetod ger ett fantastiskt, fläckfritt resultat utan negativa konsekvenser för Älvsjös fina, men hårt utsatta och sårbara miljö.

Det är faktiskt möjligt med Aqualogias tvättmetod och nu så kan du som bor i Älvsjö få dina kläder och övriga textilier rengjorda med samma excellent fläckfria resultat som konventionell kemtvätt kan leverera.

- Utan att använda skadliga kemikalier och utan negativ påverkan på miljön.

Miljövänlig kemtvätt norrmalm

Inga negativa miljökonsekvenser: Kemtvätt Älvsjö

Om du bor i Älvsjö och har kläder och andra textilier som du vill ha rengjorda, med miljövänligast tänkbara metoder och ett fläckfritt resultat, så erbjuder Aqualogia nu en unik tvättservice.

Du kan få dina plagg och textilier rengjorda med skonsamma, ekologiska metoder som ger dig samma fläckfria resultat som konventionell kemtvätt, utan att:

  • Använda skadliga kemikalier
  • Påverka miljön negativt

Vi hämtar din tvätt, tvättar och pressar med skonsamt ekologiska metoder och levererar direkt hem till dig i Älvsjö, på en dag och vid en tid som passar dig.

 

Vill du värna miljön vid kemtvätt i Älvsjö?

Wet Cleaning - Kemtvätt utan kemikalier.

  • Wet Cleaning-metoden skall inte förväxlas med vanlig tvättning i egen tvättmaskin eller i tvättstuga.

Vid Wet Cleaning så används minimal vattentillförsel och skonsamma, biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter. Metoden skadar vare sig miljön eller ömtåliga textiliers fibrer och lämpar sig definitivt för textilier som traditionellt enbart har kunnat kemtvättats.

  • Bäst av allt är att en ekologisk tvättmetod som Wet Cleaning ger smuts och fläckar en tuff match!

Nu finns den här revolutionerande tvättmetoden tillgänglig för dig i Älvsjö.

Förenkla

Aqualogia erbjuder ekologisk kemtvätt för dig i Älvsjö

Aqualogia är en fransk franchise-kedja som är världsledande inom ekologisk tvättning och pressning. Våra revolutionerande tekniska framsteg gör det möjligt för oss att behandla alla typer av textilier, utan att skada känsliga material såsom t.ex. ren ull, mohair, siden, etc.

I vår tvättprocess så arbetar vi med minimal mängd vatten. Vi använder även biologiskt nedbrytbara produkter, som har en helt unik rengöringskvalitet. Vår metod gör kläder och andra textilier rena och fräscha – helt utan kemikalier.

I Älvsjö så erbjuder vi bland annat våra tvättjänster till dig som bor eller är verksam:

  • I eller kring Herrängen, Långbro, Långsjö, Älvsjö, Solberga, Örby Slott och Liseberg

 

Kemtvätt, för dig i Älvsjö som vill värna om miljön

Kanske så hör du också till de som är medvetna om vilken skada och vilka risker som traditionell kemtvätt utsätter den fina men sårbara miljön i Älvsjö för? Kanske vill du minska de fotavtryck som du och din livsstil lämnar i den?

Men fortfarande så vill du att dina kläder och övriga textilier ska bli skinande rena, fräscha och väldoftande, eller hur?

Här finns en lösning som inte bara skonar Älvsjös hårt utsatta miljö, utan också ger ett fläckfritt resultat!

Aqualogia är ett världsledande, internationellt koncept för ekologisk kemtvätt. Vår tvättmetod är fri från skadliga kemikalier och skonsamt för inte bara dina textilier, utan också för din hälsa och för miljön.

Varmt välkomna till Aqualogia och prova på ekologisk kemtvätt Älvsjö.